Företagsflytt

Att flytta kontor är ett helt företag. Vi flyttar enstaka möbler och hela arbetsplatser internt och externt. arkivering

Interna och externa företagsflyttar tillhör vår specialitet, och genom åren har vi hjälpt mängder av stora och små företag och myndigheter att flytta. Vi ser flyttningen som ett projekt där vi är din partner. Tillsammans lägger vi upp en flyttplan som utgår från era behov.

Tidplanen
Vår utgångspunkt är att ditt företags verksamhet inte för en minut ska avstanna, trots att hela kontoret är på väg mellan två adresser.

Kostnadsplanen
När vi skaffat oss en bild av omfattningen lämnar vi en offert. Eftersom korrigeringar och tillägg ofta tillkommer brukar vi arbeta efter en kombination av fast pris och löpande räkning.

Flytta vardag eller helg
Vi flyttar när det passar er bäst. En helgflytt är inte det billigaste alternativet, men kan ibland vara det mest lönsamma. Många av våra kunder Väljer en kombination, t ex fredag till söndag.

OBS!

Du har samma kontaktperson hos oss hela tiden. Utnyttja vår kunskap, våra rutinerade packmästare hjälper er gärna att packa. Ofta har vi ett avtal med företag om uppdrag på kort eller lång sikt vilket förutsätter god kommunikation, samarbete och effektivitet.

Magasinerings-kalkylator

Räkna ut din kostnad för magasinering.

Kontakta oss

Ring eller maila oss.

Miljö & kvalité

Vi är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 samt SS-EN 1401:2004

Artillerigatan 33

Döbelnsgatan 77

Hallvägen 36

Norra Stationsgatan 99